NIEUWS

Optreden Badhûs, De Westereen

25 februari 2017

Op 25 februari 2017 gaan we weer optreden in het Badhûs in De Westereen. Dit keer samen met de Volbeat tribute "Volbeer".

Zaal gaat om 21.00 uur open en wij beginnen rond 21.15 uur.

Entree: E7,50

Highway To Rosie & Volbeer

Nieuwe Dockumer Courant

6 april 2010

DOKKUM - Highway to Rosie-AC/DC tribute band bezorgde zaterdagavond in Dok 18 het aanwezige publiek een geweldige rockshow. In het tempo van een denderende trein werden de bezoekers op vele bekende en onbekende hardrocknummers getrakteerd. In het voorprogramma trad Two Faces op . Zij speelden en zongen diverse akoestische rockclassics.

Bron: Nieuwe Dockumer Courant

't Schienvat in Erica

24 oktober 2009

Het optreden van Highway to Rosie bleek deze avond voor de Culturele Raad Erica een schot in de roos. Het is altijd een gok om een band uit te nodigen die niet direct tot ieders verbeelding spreekt. Maar deze AC/DC coverband bracht een zeer gemêleerd gezelschap naar het Schienvat. De echte fans waren geheel in stijl reeds vroeg aanwezig, veel jongeren gaven acte de presence, maar ook de categorie 40- en 50+ was deze avond goed vertegenwoordigd.

Het optreden ging direct goed los en natuurlijk bleef het niet alleen bij kijken en luisteren alleen. In vlot tempo werd het publiek getrakteerd op vele bekende en onbekende hardrocknummers, waarin de temperatuur zowel op het podium als in de zaal al gauw opliep. Maar ook aan een hoog aantal decibels was deze avond niet te ontkomen. Highway to Rosie heeft met dit optreden laten zien en horen dat ze met recht een van de beste AC/DC coverbands genoemd mag worden. Het uitzinnige publiek liet dit ook duidelijk merken met een daverend applaus en gezien de vele positieve reacties is Highway to Rosie zeker een goede keus geweest.

Bron: Erica