BIOGRAFIE - AC/DC TRIBUTE HIGHWAY TO ROSIE

Let There Be Rock!Highway To Rosie is medio 2006 is ontstaan. De coverband speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock-'n-roll uit het Bon Scott tijdperk.

In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings en in kroegen door het gehele land en in het buitenland. Dit komt mede door de sound van de band die het origineel behoorlijk benaderd.

Met veel passie en speelplezier worden de traditionele nummers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie afgewisseld met nummers die AC/DC eigenlijk nooit live speelde, zoals Kicked In The Teeth en Night Prowler. Ook nummers als Back In Black en Thunderstruck worden natuurlijk niet vergeten. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten!

Dus heb je zin in een avondje ouderwetse rock-'n-roll? Kom kijken, luisteren en headbangen bij Highway To Rosie, de tribute to AC/DC!!Jan Grau

Jan Grau, zanger van de tribute band Highway To Rosie

Zanger


Sjouke Hoogland

Sjouke Hoogland, solo gitarist ACDC tribute

Solo gitarist


Bernold Dekens

Bernold Dekens, slaggitarist

Gitarist


Gerben v/d Laan

Gerben van der Laan, bassist

Bassist


Cor Visser

Cor Visser, drummer

Drummer

Meer informatie over AC/DC:

Officiƫle AC/DC website

Facebook

Wikipedia, Nederlands

Wikipedia, English